Esmeralda Soul, Essi Seppälä

Esmeralda Soul tarjoaa intuitiivisesti valmistettuja kivikoruja, joiden energia hoitaa kehoa, mieltä ja sielua. Korut on tehty käsityönä Helsingissä.


Olen Essi Seppälä, Esmeralda Soulin perustaja. Olen lapsesta saakka ollut herkkä aistimaan ihmisten ja kivien energioita. Opiskeltuani mielenterveyshoitajaksi tein töitä psykiatrisessa sairaalassa. Pian kuitenkin huomasin tarvitsevani jotain työssäjaksamisen tueksi. Löysin äitini opastuksella shindon, japanilaisen hoito-ja rentoutusmenetelmän, jota opiskelin kouluttajaksi asti. Siitä alkoi pitkä ja rönsyilevä matkani monien täydentävien hoitomuotojen maailmaan. Shindon lisäksi olen opiskellut mm. creact menetelmää, shiki-metodia, jomonia, reikiä, intialaista päähierontaa, klassista hierontaa ja craniosakraaliterapiaa. Viimeisimpänä olen sukeltanut hoitavien äänten, instrumenttien sekä aromaterapian ulottuvuuksiin.

Muutama vuosi sitten aina mukanani kulkeneet kivet ja kristallit nousivat entistäkin tärkeämmäksi elämässäni. Halusin jakaa kokemuksiani kivistä muillekin. Päätin ryhtyä tekemään kivistä hoitavaa taidetta - koruja ja unisieppareita - ja pian minulla olikin oma yritykseni pystyssä. Tapani käyttää ja valita kiviä koruihin ja kivihoitoihin on vahvasti intuitiivinen. Uskon, että kivien avulla näemme omaa elämäämme kirkkaammin, ja niiden energia voi tukea meitä myös haastavissa elämäntilanteissa. Kivet hoitavat monipuolisesti kehoa, mieltä sekä sielua. Kiviä ja kristalleja on käytetty jo tuhansia vuosia eri kulttuureissa, ja niiden hoitavista ominaisuuksista on lukemattomia hyviä kokemuksia. Kivistä ei kuitenkaan ole yhtä ainutta totuutta, vaan niiden vaikutukset ovat aina yksilöllisiä ja jokaisen oma subjektiivinen kokemus.

Esmeralda Soulin tärkein tehtävä on innostaa ihmisiä pitämään huolta itsestään ja toisistaan. Toiveenani on, että kaikki tuotteemme ja palvelumme kohottavat ihmisten energiaa ja tukevat hyvinvointia. Kaikki korut ovat tehty käsityönä Helsingissä ja pyrimme aina siihen, että valitsemamme kivet ovat eettisesti tuotettuja, aitoja ja korkealaatuisia.

Esmeralda Soul tarjoaa kivien ja korujen lisäksi siskoni, Resi Markkasen makramee käyttö- ja sisustustuotteita. Sisareni muutti muutama vuosi sitten Helsingistä Sevettijärvelle Lappiin ja tekee uudella kotipaikkakunnallaan käsitöinä kauniita makramee-ryijyjä. Materiaaleina Resi käyttää puuvillalankoja sekä itse kasveilla värjäämiään villalankoja. Ryijyt hän solmii eräretkiltä löytämiensä kelopuiden oksiin ja poron sarviin. ResiKämmen tuotteita voi tilata myös mittatilaustyönä.

Essi, Esmeralda Soul