Kivien ja kristallien matkassa

Pitkä ja rönsyilevä matkani rakkaudesta kiviin on nyt tullut tärkeään etappiin. Unelmani Esmeralda Soulista on tässä. Tervetuloa mukaan.

Muutama vuosi sitten eräässä meditaatioharjoituksessa näin sieluni silmin, kuinka kaunein koskaan näkemäni vuorikristalli leijaili kuin avaruudesta minua kohti. Silloin tiesin. Oli aika nostaa kivet ja kristallit elämässäni sivuroolista etualalle. Ryhdyin töihin ja aloin unelmoida.  Aluksi tein koruja tilauksesta, mutta hiljalleen aloin haaveilla omasta korujen verkkokaupasta. Elämä alkoi viedä minua kohti unelmaani, kohti Esmeralda Soulin omaa verkkokauppaa ja Sielun Säihke -korumallistoa. Ja nyt tämä unelma on totta.

Miten olen päätynyt tähän? Palataan takaisin muutama vuosikymmen.

Jo pienestä pitäen olen ollut silmittömän rakastunut kiviin. Onnekseni kotimme lähikalliolta pystyi aurinkoisina päivinä löytämään silmiä hivelevää katinkultaa. Lomamatkoilta palasin pakaasit pursuten valtameren silottamia valkoisia aarteita. Laitoin sänkyni viereen pienen puupöydän, jolle asettelin löydöksiäni tarkassa järjestyksessä. Kun opin kirjoittamaan, laadin testamentin, johon merkitsin mitkä kivet jatkaisivat kenenkin perheenjäsenen matkassa kun minusta aika jättäisi. Kivet olivat sydänystäviäni.

2000-luvun alussa kävin kaikilla löytämilläni kivillä hoitamisen kursseilla. Niissä istui lisäkseni yleensä pari hassua osanottajaa, ja hekin itseäni vuosikymmeniä iäkkäämpiä. Vanhoja viisaita hippejä, muistan naureskelleeni. Ystävät pyörittelivät silmiään kun näkivät kodissani kiviä suihkun lattiaa ja lavuaareja myöten. Työssäni mielenterveyshoitajana ja myöhemmin täydentävien hoitomuotojen parissa en koskaan unohtanut kiviä. Psykiatrisessa sairaalassa sujauttelin asiakkaiden matkaan rauhoittavia kiviä.

Kivet kulkivat aina mukanani, mutta sivuroolissa.

blogi2.jpg

Seitsemän vuotta sitten maailmani mullistui. Olin raskaana. Lähdin etsimään tilanteeseen sopivaa kiveä. Eerikinkadulle oli avattu uusi kivikauppa, Seraphine. Astuin sinne tietämättä, että se hetki tulisi muuttamaan paljon elämääni ja olisi uuden ja ihmeellisen alku. En ollut koskaan käynyt kivikaupassa, jonka kivet tuntuivat niin puhtaille. Kun kauppias, nykyisin hyvä ystäväni, katsoi ja tervehti minua, aloin itkeä. Olin tullut kivikotiin.

Menin makuulle ja pian näin vuorikristallin leijailevan minua kohti. Silloin tiesin, että oli aika nostaa kivet ja kristallit elämässäni sivuroolista etualalle.

Myöhemmin elämäämme saapui toinen lapsi. Oli aika kirkastaa työhaaveita. Kuin tilauksesta törmäsin Hidasta Elämää Sanna Wikströmin Unelmakarttakirja-verkkokurssiin. Ostin kaikki kurssille tarvittavat vermeet ja aloitin ensimmäistä meditaatiota. Harjoituksen tarkoitus oli karsia sisäisiä ja ulkoisia esteitä syvimmän unelman tieltä. Menin makuulle ja pian näin valtavan vuorikristallin leijailevan minua kohti. Silloin tiesin, että oli aika nostaa kivet ja kristallit elämässäni sivuroolista etualalle.  Aluksi tein kaikki korut tilauksesta intuitiivisesti - valitsin kullekin asiakkaalle juuri hänelle parhaan kiven korua varten. Se oli ihanaa, mutta välillä myös haastavaa. Minun piti voida hyvin, jotta intuitio pysyi kirkkaana. Tähän sain ja saan tänäkin päivänä aina tukea kivikodistani Seraphinesta.

Kun kolmas lapsemme ilmoitti tulostaan, huomasin, että tiettyjen kirkkaiden ja korkeasti värähtelevien kivien lähellä oli erityisen hyvä olla. Siitä lähti matkani nopeasti kohti tätä päivää ja Sielun Säihke- korumallistoa. Tuntui, että oli aika avata kokemuksiani kivistä laajemmalle. Hiljalleen ajatus omasta verkkokaupasta ja blogista alkoi kutkutella.

Olen tehnyt elämäni aikana hommia ennen kaikkea yksin. Viime kuukausina Esmeralda Soulin kirkastettua ilmettä ja verkkokauppaa on tehty tiimityönä. Olen niin kiitollinen, että sain Laura Seppälän, Jenni Valtialan ja Elina Niemistön mukaan synnyttämään jotain näin kaunista ja minulle tärkeää. Kiitos kun olette niin upeita, ammattitaitoisia, viisaita, ihania ja kärsivällisiä. Halusin tiimipalavereissa monesti käpertyä pöydän alle punastellen. Nyt tiedän mitä tarkoittaa ländäri, algoritmi ja footeri.

Kiitos rakas perhe ja läheiset.  Kiitos kaikki, jotka löydätte tienne tänne Esmeralda Soulin maailmaan. Erityiskiitos siskolleni Resille, joka on kulkenut aina rinnallani ja tuo nyt oman huikean luovuutensa täydentämään Esmeralda Soul verkkokauppaa! Kiitos tietysti oma sieluni, että et ole antanut periksi unelmani tavoittelemisessa, ja osaat tarpeeksi kirkkaasti ja selkeästi viestiä toiveistasi.

Tervetuloa kiviunelmaani, upouuteen Esmeralda Soulin verkkokauppaan.

Tästä alkaa uusi matka.

Essi, Esmeralda Soul


Essi Seppälä