Esmeralda Soul, kurssit

Järjestämme ihania sointurentoutuksia, inspiroivia voimakorukursseja ja hoitavia kivi-iltoja pääkaupunkiseudulla.


Sointurentoutukset

Sointurentoutuksessa maataan lämpöiseen huopaan kietoutuneena alustalla lattialla ja rentoudutaan hoitavien instrumenttien ääniaalloilla. Äänimaljat, gongi ja muut hoitavat instrumentit ovat valmistettu soimaan ja värähtelemään harmonisesti. Monet kokevat unenlaadun ja stressinsietokyvyn parantuvan säännöllisissä sointurentoutuksissa. Äänet vaikuttavat lisäksi kehon virtauksiin, vilkastuttavat aineenvaihduntaa sekä puhdistavat kehoa. Menetelmä on terveyttä ylläpitävä ja sairauksia ennaltaehkäisevä. Ennen sointurentoutusta ja sen jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja pitää keho lämpimänä.

Mieltä ja kehoa rentouttavan sointurentoutuksen voi tilata pääkaupunkiseudulla esimerkiksi joogatunnin yhteyteen, tyttöjen illanviettoon, työpaikan virkistyspäiviin tai muihin tapahtumiin.

Sointurentoutuksen kesto n. 1 tunti. Hinta 20€/henkilö. Ryhmän koko vähintään 10 henkeä.

Voimakorukurssit

Voimakorukurssilla opitaan aistimaan kivien energioita ja valitsemaan jokaiselle osallistujalle sopiva voimakivi. Valmistamme kiven ympärille makrame-tekniikalla verkkopussin, josta teemme riipuksen. Päätämme kurssin äänimaljarentoutukseen tai sointukylpyyn.


Voimakorukurssin kesto n. 3 tuntia. Hinta 60€/henkilö. Hinta sisältää voimakiven sekä muut korun materiaalit. Voimakorukurssin voi tilata pääkaupunkiseudulla noin 8-15 hengen ryhmälle.

Kivi-illat

Kivi-illoissa tutustutaan toivotun teeman mukaisiin kiviin ja niiden käyttöön. Kivi-Ilta päättyy rentouttavaan sointukylpyyn.

Kivi-illan voi tilata pääkaupunkiseudulla noin 8-15 hengen ryhmälle.
Illan kesto n. 1,5 tuntia. Hinta 30€ /henkilö. Kurssilla voit tehdä myös kiviostoksia.

Kaikki kurssimme järjestetään pääsääntöisesti asiakkaan omissa tiloissa erikseen sovittuina aikoina. Kurssit sopivat kaikille kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta kivistä tai korujen valmistuksesta ei tarvita.

“Sointukylvyissä rentoutuu koko keho ja mieli. Essin ihana persoona ja rento ote toivottavat ensikertalaisetkin tervetulleeksi. Kivet, eteeriset öljyt ja kortit ovat ihana lisä. Näihin on pakko päästä vähintään kerran kuussa!” -Emma

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan pian! 

Nimi *
Nimi
Valitse teema josta olet kiinnostunut *